Hyvä, kiva, braa, antaa tulla lisää vaan!

HYVÄ, KIVA, BRAA, ANTAA TULLA LISÄÄ VAAN!

Tämä partiohuuto tulee mieleeni, kun ajattelen muutamaa vilkasta partiointikuukautta, joista olemme saaneet nauttia Sarka-Versojen toiminnan käynnistyessä uudelleen. Pitkän tauon jälkeen lähdettiin matkaan siitä, että olimme vanhalla Sarka-Verso-porukalla mukana Vapaakirkon kesäjuhlilla 2015 lähetysjuhlan lipunkantajina. Pian sen jälkeen ydinjoukko kokoontui kotiimme suunnittelemaan lippukunnan jatkoa. Vastuutehtäviä jaettiin ja pohjustettiin jo kovasti syksyä, sillä ajatuksella ja toiveella, että partiotoiminta todella käynnistyy Sarka-Versoissa! Partiosihteeri Ari Kastepohja oli kutsuttu Seinäjoelle 10.8.2015 luotsaamaan ”Tervetuloa partioon” -iltaa, ja siitä oli lähdettävä liikkeelle. Ja siitähän se sitten lähti…

Mitä olemmekaan saaneet kokea tämän syksyn aikana? Voi ihmettä, meillä on ollut ahertajia, kannustajia, ystäviä ja auttajia yhtäkkiä iso joukko. Taustayhteisössämme, Seinäjoen Vapaaseurakunnassa, olemme saaneet kokea vilpitöntä, lämmintä ja innostavaa rohkaisua, ja niinpä meillä on nyt noin kolmenkymmenen iloisen partiolaisen lippukunta täynnä intoa ja tarmoa.

Jumalan johdatus aikataulullisesti ja käytännön suunnitelmissa on ollut konkreettista tätä työtä tehdessämme. Pienissä ja isommissa asioissa olemme saaneet tämän kokea. Erityistä johdatusta odotamme vielä 10-12 -vuotiaiden lasten Seikkailija-joukkueen vetämiseen. Olisikohan siellä lukijoissa ketään sellaista henkilöä, että Jumala olisi sinua kutsunut, ja tehtävä partiossa kiinnostaisi? Ota rohkeasti yhteyttä, me odotamme sinua joukkoomme! Toiminnassamme on tällä hetkellä monia sellaisia aikuisia, jotka ovat jo vuosia sitten olleet Sarka-Versoissa mukana. Sen lisäksi on uusia tulokkaita, ja lisää mahtuu.

Minua on lippukunnanjohtajana liikuttanut sellainen iloinen asenne ja halu säilyttää vanhoja lippukuntamme tapoja ja perinteitä. Silloin aikoinaan en voinut kuvitella, että joku perinne tai tapa toimia lippukunnassamme voisi säilyä, ja sen voisi ottaa käyttöön uudelleen lippukunnan ”uinumisvuosien” jälkeen. Aika monessa asiassa on päädytty säilyttämään vanhoja perinteitä, ja sen perustan päälle on nyt hyvä luoda uutta.

Tämän hetken suuri iloni, ikään kuin joululahja Jumalalta, on lippukuntamme uusi alku! Kaikille pienille ja isommille partiolaisille ja tukijoillemme lämmin kiitos ja siunauksen toivotus jouluun ja alkavaan uuteen vuoteen 2016.

 

Metsäpolulla pysähtelen,

jatkan askel kerrallaan.

Huomaan, luonto antaa kaikkensa

minulle, polulla kulkevalle.

Jeesus Kristus,

Hän antoi kaikkensa

seuraajilleen.”

 

Anna tiesi Herran haltuun, turvaa Häneen.

Hän pitää sinusta huolen!             Ps. 37:5

 

Partioterveisin

Liisa ”Locci” Korpaeus

Lippukunnanjohtaja

Sarka-Versot ry