Partio on iloa, jaettua iloa!

posted in: Ajankohtaista | 0

Juha Härkönen Kauhavan Erä-Versoista kirjoittaa Versojen facebook-sivuilla 2.2.2016:

”Kauhavan Erä-Versot ja Seinäjoen Sarkaversot vietti yhteistä talvileiriä viikonloppuna Kauhavalla, osallistujia lienee ollut reilu 30. Leirillä yritettiin mm. paeta kallioläbyrintistä kuumailmapallolla lumivyöryn tukkiessä tien takana, syötiin siivutettua merimakkaraa leivän päällä ja aamupalaksi oli meritähtiä ja meduusaa. Pitkästä aikaa tuntui että oma viitsiminen tuli monikertaisena takaisin kun näki iloisia lapsia lumen seassa. Ehkä partio harrastuksena antaa lapsille eväitä elämään?”

 

Toinen retken järjestäjä Kauhavan Erä-Versojen lpkj Salme Annala vastaa:

”Mihinä välis sä eheriit livahuttaa aamupuuron sekahan meruusoja ja meritähtiä 🙂 Retki oli vanahankin miälestä mukava ja lasten (ja aikuustenkin) ilooset ilimehet oli palakittevia!”

 

Terhi Jouppila vastaa Sarka-Versojen puolesta:

”Sarka-Versot kiittää ja kumartaa!! Meiltä oli liikenteessä yhteensä 28 retkeläistä, joten osanottajamäärä oli lähemmäs 40. Toivottavasti voimme joskus tarjota teidän lippukunnalle yhtä hienon elämyksen!

Tuli leivottua siitä meritähti- ja meduusapuurosta sämpylöitä. Ihme kun maistuivatkin niin eksoottisen maukkailta!”

 

Kommentti muualta päin Suomea:

”Hyvä te! Siellä Pohjanmaalla saadaan aikaseksi eikä vain aiota.”