Syysretken lumoa

posted in: Ajankohtaista | 0

Sarka-Versojen syyskauden avausretki järjestettiin Isosaaren leirikeskuksessa 24.8.2016 klo 17.30-19.30. Mukana oli jotakuinkin 45 lasta ja aikuista, joista suurin osa on ollut mukana jo viime vuonna, mutta olipa meidän ilonamme myös joitakin uusia kasvoja ja vierailijoita. Se on aina kannustavaa meille vanhoille partiolaisille!

Yhteisen iltaretken aikana leikittiin, pelattiin, evästeltiin ja nautittiin syksyisestä luonnosta kauniissa säässä. Leirikeskuksen pihamaalle oli pystytetty lippukunnan telttoja, ja puihin ripustetut riippumatot kutsuivat lekottelemaan ja keinumaan. Ties millaisia retkiä syksyn aikana saadaankaan tehdä omien ryhmien tai perhepartion parissa..? Monella ryhmällä ainakin kuulosti olevan suunnitelmissa retkeilyn lisääminen, ja mikäs sen hienompaa partiossa olisikaan kuin porukalla kokea elämyksiä luonnossa ja ihastella Jumalan kaunista luomakuntaa!

Tämän retken arpapalkinnon voitti Christer. Palkintona oli lippalakkiin kiinnitettävä lamppu ja se tuntui olevan mieluinen voittajalle. Iltahartaudessa kuulimme sadun sammakosta ja skorpionista, ja että Jumalalle kaikki on mahdollista. Jumalan kanssa meistä jokainen voi muuttua ja päästä eroon huonoista asioista elämässämme, vaikka varsinkin aikuiset ovat usein jo niin kaavoihin kangistuneita, että muutos on vaikeaa. Mutta ei siis mahdotonta Jumalan seurassa!

Jo alkusyksyn aikana on lippukuntaan liittynyt kolme uutta jäsentä, joista jokaisesta iloitsemme valtavasti! Vielä mahtuu mukaan uusia partiolaisia lähes jokaiseen ikäryhmään (seikkailijoihin ei tällä hetkellä). Ja myös jokainen aikuinen on kultaakin kalliimpi apu ja aarre isommalla tai pienemmällä panoksella lippukunnan työssä. Jokaiselle partiotoiminnasta kiinnostuneelle löytyy varmasti oman näköinen ja kokoinen kolo muurinaukosta!

Sarka-Versojen toimintaan ja sen suunnitteluun voi osallistua mm. liittymällä Suomen Partiolaisten ja lippukuntamme jäseneksi! Myös monella muulla tavoin voi olla mukana tukemassa lasten ja nuorten partiotoimintaa lippukunnassa, jossa kristilliset arvot ovat keskeisiä! Tällä hetkellä konkreettinen avun tarve olisi saada kokoon arpajaispalkintoja syksyn varainhankintatempauksiin. Ottakaahan lippukuntaan yhteyttä, jos voitte osallistua tällä tavalla! Kiitos mukana olosta ja jokaisesta partiotyömme puolesta ”yläkertaan” lähetetystä rukouksesta.