Vuosikokouksen satoa

posted in: Ajankohtaista | 0

Keskiviikkona 8.2. pidettiin Vapaakirkolla Sarka-Versojen vuosikokous. Kokous valitsi lippukunnanjohtajaksi seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi edelleen Liisa Korpaeuksen. Johtajaneuvostoon valittiin Iina Viljanmaa, Ella Jouppila, Urho Korpaeus, Marko Viljanmaa ja Terhi Jouppila. Toiminnantarkastajana jatkaa Tuulikki Kangasluoma.

Johtajaneuvosto valitsi keskuudestaan apulaislippukunnanjohtajana jatkamaan Terhi Jouppilan. Johtajaneuvoston sihteeriksi kutsuttiin uusi lippukuntamme jäsen, Marjo Stolt. Kirjanpitäjänä on luvannut jatkaa Helena Övermark.

  • Vuoden 2017 toimintasuunnitelman yleinen osa on luettavissa täällä.
  • Sarka-Versojen toimintakertomukseen vuodelta 2016 voit tutustua täällä.
  • Lippukunnan menneeseen toimintaan saa hyvän katsauksen myös galleriassa. Kannattaa käydä tutustumassa!