Suunnistushaaste on avattu!

posted in: Ajankohtaista | 0

SARKA-VERSOJEN SUUNNISTUSHAASTE 2017

Suunnistustaito on tärkeä jokaiselle, mutta erityisesti partioretkillä ja -kisoissa se on tarpeen. Tämän vuoksi lippukunnassamme halutaan kannustaa partiolaisia ja perheitä käymään Rasti-Jussien iltarasteilla! Aika, taito ja suunnistusreitin pituus eivät ole ratkaisevia, vaan aktiivisuus.

Myös Sarka-Versojen perheenjäsenet voivat osallistua haasteeseen! Lippukunnan aktiivisimmat kävijät palkitaan joka ryhmästä erikseen (sudenpennut, seikkailijat, tarpojat, samoajat, aikuiset sekä lasten vanhemmat ja sisarukset). Palkinnot jaetaan suunnistuskauden päätyttyä, todennäköisesti lippukunnan puurojuhlassa. Lisäksi kaikkien haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja, joten yksikin osallistumiskerta voi tuoda yllätyksen juuri sinulle!

Iltarastit alkavat ma 10.4. ja rastipäivät ovat maanantaisin ja torstaisin (heinäkuusta lähtien iltarastit ovat vain torstaisin). Lähtö suunnistusreitille pitää ajoittaa klo 16.30-18.30 välille. Kukin liikkuu maastossa omalla vastuullaan ja tietenkin omaa tahtia. Iltarasteilta löytyy sopivia reittejä kaikille aloittelijasta kokeneempaan suunnistajaan. Karttamaksu on 5€ yli 20-vuotiailta, mutta sitä nuoremmat suunnistavat ilmaiseksi. Henkilökohtaisia kausikortteja myydään hintaan 60€. Leimattavia emit-kortteja voi halutessaan ostaa rastipaikoilta.

Osallistumisohjeet:

-Tsekkaa iltarastikalenteri 2017 rastijussit.fi-sivuilta ja lähde metsään!

-Kaikkien suunnistajien tulee merkitä nimensä lähtölistaan!

-Sen lisäksi laita nimi Sarka-Versojen kirkkaanvihreään vihkoon, joka löytyy rastikärrystä.

-Suunnistuksen jälkeen on ilmoitettava järjestäjille, että on palannut reitiltä (rasti listaan).

-Myös suunnistuskerhoon osallistumalla voi kerätä merkintöjä! Aiheeseen kannattaa tutustua kevään mittaan Rasti-Jussien sivuilla (kerho maksullinen).

-Jos osallistut rasteille jollain muulla paikkakunnalla, voit ilmoittaa käynnit mukaan haasteeseen sähköpostitse osoitteeseen partio@sarkaversot.fi!