Lippukuntaleiri Miilu -17

posted in: Ajankohtaista | 0

MITÄ?

Edessäsi on Sarka-Versojen MIILU -17 nimisen lippukuntaleirin leirikirje nro 1. Olemme johtajaneuvostossa ajatelleet, että sinun ja partiokamujesi olisi aika päästä partioleirille. Tai oikeastaan meidän kaikkien yhdessä! Leirille voivat nimittäin osallistua kaikki partiotoiminnasta, retkeilystä ja eräilystä kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset! Voit tulla leirille yksin, kaverin, perheesi tai isovanhempiesi kanssa. Luvassa on erätaitoja, retkiruokaa, majoittumista puolijoukkueteltoissa sekä iltanuotion tunnelmaa. Siis ikimuistoista yhdessäoloa Taivaan Iskän luoman upean luonnon keskellä! Eiköhän lähdetä leireilemään oikein isolla joukolla?!?

 

MISSÄ?

Leiri järjestetään Lauhanvuoren kansallispuistossa, jossa leiri pystytetään Spitaalijärven rantaan. Alla olevasta linkistä pääset tarkemmin tutustumaan kansallispuistoon. Leiripaikan löydät alemman linkin alta.

http://www.luontoon.fi/lauhanvuori

https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/?share=customMarker&n=6898924.422&e=247977.069&title=MIILU%20-%2017&desc=LEIRIN%20TELTTAKYL%C3%84&zoom=12&layers=%5B%7B%22id%22%3A2%2C%22opacity%22%3A100%7D%5D

 

MILLOIN?

Miilu -17 -leirin ajankohta on pe-su 9.-11.6.2017.

 • Perjantaina klo 18:00 rakennusleirille saapuvat tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset.
 • Lauantaina klo 10:00 seuraamme liittyvät sudenpennut, seikkailijat sekä perhepartiolaiset.
 • Leiri päättyy sunnuntaina klo 14:00 – 15:00 pidettävään päätöstilaisuuteen, johon myös kotiväki on tervetullut.

 

MITÄ MAKSAA?

Leirin hinta on vain 15 euroa / leiriläinen. Alle kouluikäiset pääsevät leirille ilmaiseksi oman huoltajansa mukana, joten nyt todellakin on helppo lähteä koko perheen voimin tutustumaan partioretkeilyyn.

 

MITEN MUKAAN?

Ilmoittaudu mukaan leirille lähettämällä alla olevat tiedot 19.5.2017 mennessä osoitteeseen marko.viljanmaa(at)netikka.fi. Leirinjohtajalta voit myös kysyä kaikkea leiriin liittyvää ennen tai jälkeen ilmoittautumisen.

Tarvittavat tiedot:

 • Leiriläisen nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä, partioryhmän nimi
 • Alle 18-vuotiaan leiriläisen osalta huoltajan/huoltajien yhteystiedot: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
 • Allergiat, sairaudet, lääkitys
 • Muuta (esim. majoitteen lainaustarve perheelle)

 

KÄYTÄNNÖN INFOA MIILU -17 -LEIRIIN LIITTYEN

Leirille matkataan omin kyydein, mutta toki pyritään järjestelemään yhteiskyytejä, ettei kovin vajailla autoilla tarvitse peräkkäin ajella.

 • Leirillä majoitutaan pääasiassa teltoissa. Partiolaiset pyritään majoittamaan puolijoukkuetelttoihin, mutta muutoin on vapaus tulla mukaan omilla teltoilla tai jopa asuntovaunuilla- tai autoilla, jotka voi parkkeerata aika lähelle leirialuetta. Lippukunnalta voi tarvittaessa kysyä telttaa lainaan perheelle.
 • Leiriruokaa valmistetaan ryhmittäin retkikeittimillä, ja osittain leirikeittiöllä.
 • Leirillä on käytössä pihavessat ja peseytyminen tapahtuu järvivedellä.
 • Partiojäsenmaksun maksaneilla on voimassa vakuutus, mutta mikäli sinä et ole partiolainen niin huolehdithan, että vapaa-ajanvakuutuksesi on voimassa.

 

Partioterveisin

Marko Viljanmaa

MIILU -17 -leirin johtaja