Huikeat 194 retkiyötä!!!

posted in: Ajankohtaista | 0

Kesäkuussa 2017 haastoimme partiolaiset perheineen ja tukijoukkoineen Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi nukkumaan vähintään yhden yön ulkona 17.6.-25.6.2017 välisenä aikana. Sittemmin aikaa päätettiin jatkaa aina syyskauden avausretkeen eli 23.8. saakka, missä luvattiin osallistujien kesken arpoa Sarka-Versojen logolla varustettu teleskooppimakkaratikku!

Majoitteeksi sai valita teltan, laavun, kodan tai vaikka riippumaton. Tai miksei sitä halutessaan voisi nukkua ihan taivasallakin! Retkiyönsä sai viettää metsässä, retkeilyalueilla tai vaikka omalla takapihalla. Näin yksinkertaista! Haasteen erityistoiveena oli myös, että osallistujilta saataisiin kokoon lyhyitä tekstejä siitä, kuka nukkui, kenen kanssa ja missä majoitteessa, sekä millainen luontokokemus yöpyminen oli.

Haasteeseen osallistui kesän 2017 aikana yhteensä 53 lasta ja aikuista. Retkiöihin laskettiin myös lippukuntaleiri Miilu-17:lle osallistuneet. Lopullinen saldo ilmoitetuista retkiöistä oli yhteensä 194 yötä! Eli melkoinen saalis! Öitä nukuttiin pääasiassa teltassa tai riippumatossa, mutta löytyipä joukosta yksi trampoliinilla nukkujakin. 😊

Syyskauden avausretkellä Ruissaaressa 23.8. arvottiin luvattu makkaratikku. Arpaonni suosi yhteensä kuusi yötä Lapissa ja kotipihassa perheen kanssa retkeillyttä Villeä. Erityismaininnan sai huikeat 50 yötä telttaillut samoaja, Elias! Kiitos kaikille haasteeseen osallistuneille!

Tähän päivitetään mahdollisimman pian kesän aikana koettuja luontokokemuksia.