Samoajat Tuhke-leirillä

posted in: Ajankohtaista | 0

24.-26.11.2017 viikonloppu lusittiin Jyväskylän poikaan kans. Perjantaina saavuttihin Jyväskylään Onnibussin korvikkeella ja ajeltiin partiomajalle, Kaikuun. Illan aktiviteettina meillä oli rata, jonka Jy-Ven poijjat oli meidän poppoolle suunnitellu. Nauttivat pikkuusen liikaa meirän kiusaamisesta…

Lauantai käännettiinki sit täysin nurin, ku aamu aloottetihin iltapalalla ja -ohjelmalla. Kynttiläillallinen maistu herkulliselta! Poijjat piti päivällä polttopuutalkoot ja likat laitto ruuan ja rakastu perinteiseen pumppukaivoon! Illalla käytihin sit aamusaunas Kiponniemes ja paisteltiin loimulohta. Kyllä kelepas, vaikka revohkan koosta johtuen ei lauteilta ylimäärästä tilaa juuri löytynykkään.

Uni jäi yöllä pikkuusen vähääseks, ja päivä meniki sit pakates, Koirien perinteisen sunnuntaibrunssin jäläkeen. Nyckelit kiittää ja kumartaa! ❤

Huom. Leirin nimi ”Tuhke” juontaa juurensa Finnjamboree Roihu 2016:sta, josta Seinäjoen ja Jyväskylän samoajien yhteistyö sai alkunsa. Roihun jälkeen samalla porukalla vietettiin ”Hiillos”-leiriä Ähtärissä ja nyt oli tietysti vuorossa tuhka.. Uusi tuli taitaa kuitenkin olla jo syttynyt, koska Versoyhteistyö toimii ja jatkoa seuraa!