Joulua juhlittiin 17.12.2018

posted in: Ajankohtaista | 0

Sarka-Versojen joulujuhlaa juhlittiin 17.12.2018 toimintakeskus Valkean monitoimitilassa 55 lapsen ja aikuisen voimin. Perinteinen puurojuhla Joupiskan esteettömän reitin ja sotilaskodin maastossa vaihtui monien päällekkäisyyksien vuoksi sisätiloihin, mutta onneksi meillä onkin näin upeat ja moneen käyttöön sopivat toimitilat käytössämme! Juhlassa jaettiin syksyn suoritusmerkit sekä kalenterimyyntipalkinnot, joskin tonttumerkit vielä tuossa vaiheessa seilasivat jossain postin uumenissa. Joulupukkikin vieraili luonamme Sarka-Versojen partiohuivi kaulassaan! Juhlaosuuden jälkeen saimme nautiskella jouluisista tarjoiluista partiokololla sekä askarrella parilla toimintapisteellä: toisella rastilla koristeltiin joulupipareita sekä toisella näppäräsormiset opettelivat taittelemaan joulukuusi-origameja. Niistä saatiin varmasti monen kodin joulupöytään kauniita koristeita! Kiitos kaikille mukana olleille!

Uusi toimintakausi alkaa koko lippukunnan yhteisellä talviyöretkellä 4.-5.1.2019.