Lupaan parhaani mukaan..

posted in: Ajankohtaista | 0

Sarka-Versojen perinteiseen partiokirkkoon kokoonnuttiin 17.2.2019 ensimmäistä kertaa ihka uudessa Vapaakirkossa. Kylläpä meillä oli hienot puitteet ja upea joukko lippukunnan väkeä, perheitä ja seurakuntalaisia koolla! Kiitos kaikille mukanaolijoille! Lämminhenkistä ja rentoa tilaisuutta juonsi lippukunnanjohtajamme Marko Viljanmaa, puheen piti seurakunnan pastori Ari Urhonen ja juhlassa musisoi Sound of Grace, Solja ja Katja Mattila pianon takana sekä Ella Jouppila trumpetillaan.

Juhlallista partiolupausta oli antamassa 21 lasta, nuorta ja aikuista sudenpennuista aikuisiin saakka. Ensimmäistä partiolupaustaan antoi näistä 10 henkilöä ja muut uusivat lupaustaan siirryttyään partion ikäryhmästä toiseen. Partiolupaushan kuuluu: ”Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani, omaa maatani ja maailmaa, toteuttaa (ikäryhmän) partioihanteita ja olla avuksi toisille”. Partioihanteet ja lupaus kuvaavat lyhyesti partion arvopohjaa nuorten ymmärtämällä tavalla. Partiolupauksen antaminen on merkki siitä, että partiolainen pyrkii omasta tahdostaan sitoutumaan partion arvoihin.

Tilaisuuden yhteydessä järjestettiin myös arpajaiset ja kahvitus lippukunnan työn tukemiseksi. Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille, arpajaispalkintoja lahjoittaneille ja partiotyön tukijoille! Kiitollisin mielin saamme edelleen jatkaa partiointia Sarka-Versojen lipun alla!