Kesän kohokohta = Pleissi19

posted in: Ajankohtaista | 0

Versopartiolaisten kesän kohokohta oli 90-vuotisjuhlaleiri Pleissi19. Leiri järjestettiin 26.7.2-3.8.2019 Padasjoella. Leiri oli tehty ainakin yhdessä vietetyistä hauskoista hetkistä, leiriherkuista, toimintalaaksoista, iltanuotioista, uusien partiotaitojen oppimisesta, teltassa tai riippumatoissa nukutuista hyvistä(?) unista, uskossa kasvamisesta ja uusista partioystävistä. Varmasti jokaiselle jäi jotain hyviä muistoja Pleissiltä!

Pleissin leirilaulun kertosäe:

Tää on meidän pleissi, takuuvarma keissi
kun kädet yhteen tiukemmin täällä me punotaan.
Tää on meidän keissi, takuuvarma pleissi
Ja tiukasti ankkurissa Taivaan Isän pysytään.

Tää on meidän pleissi
Tää on meidän keissi
varmasti rehellinen feissi
Takuuvarma… Pleissi!

Sarka-Versojen riveistä oli eri pituisia aikoja Pleissillä mukana 26 eri ikäistä partiolaista ja evp:tä eli ei vielä partiolaista. 😉 Kokoamme tähän alle pikkuhiljaa leiriläisten ja erilaisissa pesteissä olleiden kokemuksia partioleiristä.

 

Perheleiri ”Minimaa”

”Parasta Pleissillä oli leikkiminen kavereiden kanssa. Minimaassa oli hauskoja juttuja.”

MInimaan huuto: Mi mi Mini, ma ma Maa, Mini Maa, nam nam naa!

 

Sudenpentuleiri ”Hukkaputki”

 

Vartioleiri ”Villilänsi” (toinen vartioleiri oli nimeltään ”Itäblogi”, mutta sen jutuista meillä ei ole kokemusta)

Villinlännen huuto: Villin viilee villilänsi!

 

Aikuiset pestiläiset eri tehtävissä

”Muonituspestissä keskuskeittiöllä valmistettiin päivittäin ruokaa pestiläisille sekä Minimaan ja Hukkaputken väelle, ja toisinaan myös vartioleireihin. Aikamoinen savotta toisinaan oli kokata sadoille ihmisille, mutta hommista selvittiin, kun oli hyvin toimiva tiimi ympärillä.”

 

Tutustu Pleissin leirilehtiin tästä linkistä: http://vapis.fi/pleissi19-leirilehdet