Syyskauden avaus Isosaaressa 27.8.2019

posted in: Ajankohtaista | 0

Sarka-Versojen perheiden ja ystävien syyskauden avaustapahtumaa vietettiin 27.8.2019 Isosaaren leirikeskuksessa. Illan teemana oli tällä kertaa terveiset Pleissiltä ja lähiruoka! Partioleirin tapaan pelasimme isolla joukolla livenä Afrikan tähteä. Lähiruokaa kokattiin Pleissiltä tutulla leirikeittiöllä, jossa tällä kertaa syntyi erittäin makoisia hampurilaisia: Liha oli kotoisin Jalasjärveltä, sämpylät Ylistarosta, kasvikset ja munalätyt Seinäjoelta ja paistoöljy Kauhajoelta. Jälkkäriksi saatiin ihan kotikonnuilta kerättyjä omenoita ja luumuja. Lasten kanssa trangialla valmistetut popcornit eivät olleet paikallisia, kun emme sellaisia maissinjyviä mistään tavoittaneet. 🙂

Saimme viettää mukavaa iltaa noin 50 lapsen, nuoren ja aikuisen voimin. Iltahartaudessa pohdimme mitä tarkoittaa partiotunnus ”ole valmis”, johon partiolainen vastaa ”aina valmiina”! Meille on Raamatussa annettu monia tehtäviä, kuten 1. Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille, 2. viljelkää ja varjelkaa maata ja 3.Olkaa toisianne kohtaan ystävällisiä ja hyväsydämisiä, ja antakaa toisillenne anteeksi, niin kuin Jumalakin on Kristuksessa antanut teille anteeksi. Yksin näissäkään tehtävissä ei tarvitse osata ja pärjätä: Kun Jumala antaa meille tehtävän, hän myöskin varustaa meidät ja lupaa: ”Ole luja ja rohkea, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi”.