Sarka-Versojen puurojuhla 16.12.2019

posted in: Ajankohtaista | 0

Sarka-Versojen puurojuhlaa vietettiin 16.12.2019 jälleen perinteiseen tapaan Joupiskan esteettömällä reitillä ja sotilaskoti Vuorenkolon pihamaalla. Keli oli liukas, mutta mukavan leuto ja talventuntuinen, vaikka korkeista nietoksista ei ollut vielä tietoakaan.

Rastitehtävien suunnittelusta vastasivat tänä vuonna lippukuntamme tarpojat, jotka suorittivat syksyn ajan luovuustarppoa. Kettujen rastitehtävä oli monitahoinen ”Snack-juoksu”, jossa tehtävänä oli olla nopea sekä kintuistaan että suustaan. Lumikkojen rasti oli nimeltään ”Korkein torni”, ja siinä taisi pisimmän korren viedä se tiimi, jossa osattiin parhaiten ristikkonuotion kokoamisen taito. Leikkimielisessä kisassa olivat mukana seuraavat vartiot: Parsakaalit, Mursut, Emmä tiiä, Minimaa, Ryhmä Hau sekä www.com. Kokonaisvahvuus juhlassa oli noin 55 henkilöä.

Vuorenkolon ruokarastilla tarjottiin riisipuuroa, lämmintä mehua ja pipareita. Mantelionni potkaisi kahdesti Ketomäen perheeseen ja viimeinen manteli osui Annukalle. Lumikkojen koristelemat piparit maistuivat makoisilta luonnon helmassa.

Ohjelmassa oli suoritusmerkkien jako sekä jouluhartaus, joka päättyi Petteri Punakuonon sävelellä laulettuun ”Tule kanssani Herra, Jeesus” -iltalauluun. Lisäsäkeistössä mainitaan myös Raamatussa (Ef. 6:11-17) meille luvattu Jumalan taisteluvarustus:

  • vanhurskauden haarniska
  • totuuden vyö
  • pelastuksen kypärä
  • ilosanoman kengät
  • hengen miekka
  • uskon kilpi

* Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta 2020 toivottaa partiolippukunta Sarka-Versot! *