Syysilta Ruissaaressa 1.9.2020

posted in: Ajankohtaista | 0

Sarka-Versojen syyskausi avattiin aurinkoisessa säässä Ruissaaressa 1.9.2020. Mukana oli arpalippujen määrän mukaan noin 80 lasta ja aikuista. Illan lyhtyarpa osui Venskulle, ja suklaalevyt menivät Siirulle ja Katjalle.

Avausretken teemana oli etäpartiopassin tehtävien viimeistely. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni Sarka-Verso ja perheenjäsen saisi etäpartiomerkkiin tarvittavat tehtävät tehtyä. Vielä ehtii, vaikka lisäajalla jo mennään lähipartioinnin uudelleen alettua! Syyskauden avauksessa passin tehtäviä sai suorittaa eri rasteilla:
-naru-ukkelin teko
-piirrä partiomainen kuva tai sarjakuva
-opettele uusi solmu: telttanarun kiinnitys
-kertaa Jokamiehen oikeudet (nettitesti)
-hyppynarurasti
-frisbeegolf
-ruokarasti: muurinpohjalettuja, makkaran ja pullan paistoa nuotiolla

Illan hartauteen oli pyydetty etukäteen apulaisia. Yksi etäpartiopassin tehtävä on ”Tee päivän hyvä työ joka päivä viikon ajan”. Lapset saivat keksiä ja esittää pantomiimina ideoita siitä, mikä voisi olla tällainen päivän hyvä työ. Näimme hienoja esityksiä mm. haavan hoitamisesta, oven avaamisesta, kaverin auttamisesta ja roskien keräämisestä. Hyvä ohje partiolaiselle ja meille kaikille on Raamatusta löytyvän kultainen sääntö: ”Kaikki minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille”. Tämä ohje kehottaa ja kannustaa meitä lähimmäisen rakkauteen ja hyviin töihin joka päivä.

⚜️ Kiitos kaikille illasta! Oli mukava aloitella partiosyksyä yhdessä! ⚜️