Yhteistyön iloa Nopan parissa

posted in: Ajankohtaista | 0

Noppa-pelipäivä 20.9.2020

Pohjanmaan partiolaisten sudenpentu- ja seikkailijakisat jäivät tänä vuonna toteutumatta, mutta sen sijaan Noppa-kisamateriaalia ja merkkejä tarjottiin lippukuntien käyttöön. Seinäjoella tartuttiin pikaisella aikataululla tuumasta toimeen ja järjestettiin 3 lippukunnan yhteistyöllä sudenpentulaumoille ja seikkailijavartioille mahdollisuus osallistua kisamaiseen Noppa-pelipäivään. Toteuttajina olivat Sarka-Versot, Tasangon Talvikit ja Lakeuden Eräpartio. Mukana tapahtumassa oli yhteensä 96 lasta ja aikuista, mutta koronan vuoksi porrastimme aloitusajan kolmeen erään siten, että yhden lippukunnan ryhmät kerrallaan olivat lähtörastilla.

Lähtörasti oli nimeltään yatzy, ja siellä jokainen osallistuja nikkaroi omin pikkukätösin oman nopan. Noppaa heittämällä edettiin rastilta toiselle 1-6. Matkatehtävänä oli kuljettaa 2 raakaa kananmunaa ehjänä läpi rastien, ja onnistuneet palkittiin viimeisellä rastilla, jossa kananmunista kokattiin retkikeittimillä herkullista munakasta. Näiden rastien väliin mahtui karttamerkki-domino, deja vu -muistipeli, escape room -tehtävän ratkaiseminen sekä vettä kengässä -rasti Kyrkösjärven rannassa.

Päivän aikana saatiin nähdä paljon iloisia ilmeitä ja yhdessä tekemisen meininkiä! Hyvä me kaikki Seinäjoen lippukunnat ja partiolaiset pienimmästä suurimpaan!