Perhepartiointia Valkeassa

posted in: Ajankohtaista | 0

Toiminnallinen ilta Konferenssikeskus Valkeassa 28.2.2022
Lippukuntamme järjesti perheille suunnatun toiminnallisen illan hiihtoloman alkajaisiksi Konferenssikeskus Valkeassa. Tapahtumaan osallistuttiin koko perheen voimin, mukana oli kaiken ikäisiä lapsia, varkkeja ja nuoria. Ohjelmassa oli erilaisia toimintapisteitä, kuten kankaanmaalausta, minigolfia, estehyppelyä, monenlaisia lautapelejä, logiikkapelejä ja piirtelyä. Lisäksi valmistimme keittiössä iltapalaksi lämpimiä voileipiä ja herkullisia smoothieita, joihin jokainen sai valita lemppari hedelmiä ja marjoja. Vietimme yhteistä iltaa noin 60 osallistujan voimin. Iloiset leikin äänet ja lämmin tunnelma täyttivät koko Valkean 2. kerroksen ja saimme tuntea olevamme yhtä suurta partioperhettä!

Partioterveisin Riikka