Versojen Hiljaiset Päivät 8.-10.4.2022

posted in: Ajankohtaista | 0

BON VOYAGE -ILMIÖ, JYVÄSKYLÄ

Tuntuuko sinusta koskaan, että olet kokenut tämän hetken jo joskus aiemminkin?
Tuttua, mutta hämmentävää… Kolmen hiljaisen vuoden jälkeen pääset taas kokemaan jotain tuttua, kun Jyväskylän Versot järjestää Hiljaiset päivät Jyväskylässä 8.-10.4-2022!

Kenelle? 
Hiljaisille päiville kutsutaan mukaan kaikki 10 vuotta täyttäneet versopartiolaiset kaikista Suomen kolkista.

Missä?
Tapahtuman keskuspaikkana on Jyväskylän Vapaaseurakunnan Ahjo-tila (Ahjokatu 16, Jyväskylä). Majoittuminen omin välinein yhteis- ja lattiamajoituksena – rakennuksesta löytyvät tietysti vessat, suihkut ja muut tarvittavat palvelut.

Mitä siellä sitten tehdään?
Hiljaisten päivien pääjuttu on tietenkin maastokisa, joka tänä vuonna vie osallistujat Bon voyage –hengessä kaupungin vilinään. Tarjolla on kaksi sarjaa (seikkailijat ja tarpojat) ja luvassa parhaita paloja vuosien varrelta. Lisäksi viikonloppuun kuuluu tietysti iltanuotioita, partiojumis ja pitkästä aikaa leppoisaa yhdessä oloa vanhojen ja uusien partiotuttujen kanssa! Osallistuvilta lippukunnilta pyydetään ennakkoon apua ohjelman toteuttamisessa.

Miten pääsen mukaan?
Lippukunta ohjeistaa ilmoittautumisen oheisella lomakkeella omalle yhteyshenkilöllenne, joka lähettää koosteen ilmoittautumisista Jyväskylän Versoille (jkl.versot@gmail.com) määräaikoihin mennessä.

Tapahtuman hinta on
– 45 euroa/hlö viimeistään to 24.3. ilmoitetuilta
– 50 euroa/hlö 25.-31.3. ilmoitetuilta
– 70 euroa/hlö 1.4. tai myöhemmin ilmoitetuilta (saatavuus voi olla
rajallinen)
– vuorokausihinta 30 euroa/hlö osan ajasta osallistuville

Peruutustapauksissa sovelletaan versotapahtumien peruutusehtoja
(versot.fi > tapahtumat > versotapahtumien peruutusehdot). Jyväskylän Versot
lähettää lippukuntaan yhden laskun osallistumismaksuista.

Lisätietoa
Lisätietoa lähetetään sähköpostilla maaliskuun loppuun mennessä lippukuntien yhteyshenkilöille sekä kaikille ilmoittautuneille. Infopaketista löytyvät ajo-ohjeet, varusteluettelo, maastokisan tehtäväluettelo ja muuta tarpeellista tietoa. Tapahtuman johtajana toimii Ari Kastepohja (p. 040-4166 777), jolta tarvittaessa voi kysyä lisätietoja.

Järjestävä seura
Käytännön järjestelyt ja maastokisa hoituvat Jyväskylän Versojen toimesta – kaikki Versot yhdessä SVN:n kanssa osallistuvat muuhun. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän kaupungin voimassaolevien koronaohjeiden mukaisesti.

Infoa Sarka-Versoille:

Lippukunnan yhteyshenkilönä toimii lippukunnanjohtaja Tuomo Ketomäki, joka ottaa vastaan ilmoittautumisia ja kyselyjä. Johtajaneuvostossa on tehty päätös, että lpk avustaa lähtijöitä 25 eurolla /hlö, eli omavastuuosuudeksi jää vain 20 euroa +matkakulut. Pyrimme järjestämään yhteiskuljetuksia Jyväskylään. Lähdetään isolla joukolla valloittamaan Jyväskylää ja nauttimaan Verso-kavereiden seurasta!