Iloista yhdessäoloa perhekirkossa!

posted in: Ajankohtaista | 0

24.4.2022 Partioviikon päätteeksi olimme lippukuntana aktiivisessa roolissa taustayhteisömme Seinäjoen Vapaaseurakunnan perhekirkossa. Musakokoonpanoissa oli mukana meidän sudenpentuja ja samoajia. Kahvituksessa oli vohvelien paistossa palvelemassa mahtava porukka seikkailijoita, tarpojia sekä samoaja. Arpajaispöydän ääressä hääri tarpojia ja joku vaeltajakin. Pehmiskoneen varressa taituroi itse lippukunnanjohtaja. Lisäksi mukana talkoissa oli useampi aikuinen paikan päällä ja vielä useampi etukäteen leipoen ja käsitöitä tehden.. Olipa melkoinen palvelu- ja varainhankintatempaus! Ja oli kiva puuhata isolla joukolla! On se vaan aika mageeta näiden poikkeusvuosien jälkeen, kun saadaan olla enemmän YHDESSÄ! Sitä on partio parhaimmillaan!