Palvelutempaus ja kisarasteja

posted in: Ajankohtaista | 0

Sarka-Versot osallistuivat Valkean Blockfest-korttelijuhlaan lauantaina 11.6.2022 klo 11-14. Viime vuoden tapaan meillä partiolaisilla oli tehtävänä järjestää tapahtumaan ruoka- ja herkkumyyntiä, ja tässä tehtävässä olimme siis jälleen palvelemassa sekä toteuttamassa lippukunnan varainhankintaa. Valikoimassa oli perinteistä nuotiomakkaraa, lasten paistamia vohveleita ja pehmistä. Sarka-Versojen juhlamenu sisälsi makkaran, maissin sekä monipuolisia salaatteja! Tällä annoksella sai hyvin vatsansa täyteen ja kaikki oli herkullista! Jälkkäri-vaihtoehdoksi tehtiin myös hattaraa. Nami! Mukavasti sujui tuo yhdessä tekeminen eikä pieni sadekaan haitannut tunnelmaa.

Blockfestin yhtenä ohjelmanumerona oli säbäturnaus, johon osallistui myös partiolaisten oma joukkue. Kiitokset Noelille, Vilholle, Samuelille, Emilille ja Aaronille osallistumisesta sekä onnittelut upeasta pelistä ja kolmossijasta!

Mukava oli olla mukana tässä taustayhteisömme Seinäjoen Vapaaseurakunnan kesäkauden avauksessa!

Lippukunnan omalla väellä jatkoimme vielä samana iltana kevätkauden päätöksen merkeissä. Ohjelmassa oli kevään 2022 sudenpentu- ja seikkailijakilpailu Hapsun kisarasteja, merkkien jakoa sekä kunnon herkkutarjoilut! Lippukunnanjohtaja Tuomo Ketomäelle luovutettiin tilaisuudessa Versojen pronssinen ansiomerkki. Onnittelut Tuomolle!