Syyskauden avaus 24.8.22

posted in: Ajankohtaista | 0

Tervetuloa Sarka-Versojen syyskauden 2022 avaukseen!

Aika: keskiviikko 24.8.2022 klo 17:30-20.

Paikka: Lapua, Ruha, Kontolanmäentie 51, osoitteesta löytyy vanhan
maatilan pihapiiri ja tästä paikasta on nyt muotoutunut lippukunnan
retkipaikka.

Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu lippukunnan toiminnassa mukana oleville partiolaisille ja heidän perheilleen ja myös isovanhemmille.
Myös uusia lippukunnan toiminnasta kiinnostuneita on haastettu
mukaan ja sinä myös sinä voit kutsua mukaan partiosta kiinnostuneita!

Ohjelma: Ensimmäinen puoli tuntia on vapaamuotoista saapumista, asettautumista ja paikkaan tutustumista. Klo 18 aloitetaan ohjelmaosuutta ja silloin toivotaan kaikkien olevan viimeistään paikalla. Pidetään aluksi pieni yhteinen hetki, jossa käydään läpi mm. syksyn infoasioita. Yhteisen aloituksen jälkeen on sitten toiminnallista ohjelmaa sisältäen tarjoilupuolen aktiviteetteja, rentoa kisailua ja kädentaitotehtävän. Huimia palkintoja myös luvassa.☺ Päätetään ilta sitten vielä yhteisesti sisaruspiirissä päättyen klo 20.

Varustautuminen: Säänmukainen vaatetus, metsämaastoon soveltuvat vettä sietävät jalkineet (ainakin lapsille), kädentaitotehtävässä oma puukko on hyvä olla mukana, ruokailuvälineet (muki, lautanen, lusikka ja haarukka) sekä partiohuivi kaulaan.