Katapulttikisan jännitystä

posted in: Ajankohtaista | 0

Sarka-Versot viettivät syyskauden avaustapahtumaa Lapuan Ruhassa keskiviikkona 24.8.2022. Paikalle saapui 37 lippukunnan jäsentä sekä heidän vanhempiaan. Ohjelmassa oli mm. katapulttien rakentamista joukkueittain ja niitä tehtiinkin innokkaasti hyvällä meiningillä! Työvälineinä käytettiin sahaa, puukkoa ja mittaa, ja osat kiinnitettiin toisiinsa taitavin köytöksin. Katapulttien valmistuttua kilpailtiin kenen joukkue voittaa kävyn ampumisessa mahdollisimman pitkälle. Team Dinosaurus taisi viedä kisan voiton! Onnittelut! Katapulttien teko oli mukavaa lasten ja aikuisten yhteistyötä, jossa jokaista tarvittiin. 😊👍🏻

Taitojaan pystyi kokeilemaan myös kuulantyönnössä ja minikeihäänheitossa. Illan ruokalistalta löytyi nuotiolla paistettua makkaraa, kahvia, mehua ja keksejä. Kaiken päätteeksi oli vuorossa vielä odotettu arvonta, jossa pääpalkintona oli nuotiolettupannu. Arpaonni suosi tällä kertaa Samia! Ilta päätettiin vielä yhteiseen iltalauluun ja sisaruspiiriin.

Sää oli syksyisen raikas ja pienimmät partiolaiset ottivat kuraleikeistä ilon irti ja mustikatkin maistuivat! 😊 Tästä yhteisestä illasta on hyvä aloittaa uutta, monipuolista partiokautta! 🔥

Partioterveisin Katja