Tervetuloa T.U.U.M.A.-partioleirille!

posted in: Ajankohtaista | 0

Tervetuloa Ankkalinnaan eli Sarka-Versojen 30v. juhlavuoden partioleirille!

Aika:  perjantaista sunnuntaihin 23.-25.9.2022

Paikka:  Hirvijärven leirikeskus, Lapua

Kenelle:   Sarka-Versojen nykyiset jäsenet perheineen, vanhat lippukunnan jäsenet sekä uudet partioon tutustujat. Rohkeasti mukaan!

Hinta:  20 € /perheen ensimmäinen leiriläinen, seuraavat 10€ /henkilö

 

T.U.U.M.A. -leirin infoa:

  • Partiolaiset yöpyvät leirillä pääosin teltoissa. Voi tulla oman teltan kanssa, mutta lainavarusteitakin löytyy lippukunnalta. Kylmällä säällä yöpyminen on mahdollista myös kamiinateltoissa. Lopullinen majoitussuunnitelma tehdään lähempänä leiriä.
  • Perheet voivat saapua paikalle myös asuntoautoilla tai -vaunuilla. Mukaan toivotaan kaiken ikäisiä!
  • Leirillä on ohjelmassa perinteistä partio-ohjelmaa, kuten rakentelua, iltanuotio ja tietysti herkullista leiriruokaa. Sukelluksen Raamattuun saamme tehdä yhdessä lapsityöntekijä Aina-Leena Koivusalon kanssa. Seikkailemme leirillä Tupun, Hupun ja Lupun kanssa Aku Ankka -sarjakuvien maailmassa ja saamme yhdessä kokea myös ihan uusia elämyksiä!

Vihjeitä leirin ohjelmasta:

  • Ankkalinnan telttakylä
  • Pelle Pelottoman nikkaripaja
  • Ansionimien metsästystä Tupun, Hupun ja Lupun kanssa
  • Taikaviitan iltanuotio
  • Mummo Ankan herkkureseptit testissä leirikeittiöllä, trangialla ja nuotiolla!

Lippukuntaleirille kokoontuvat:

T avattoman
U utterat
U skalikot ja
M erkilliset
A nkkalinnalaiset

T.U.U.M.A. sta toimeen, eli nyt kipinkapin isolla joukolla ilmoittautumaan Sarka-Versojen omalle, ikimuistoiselle partioleirille, jossa puuhaillaan Ankkalinnan malliin. Tämä on hyvää harjoitusta myös ensi kesän Vihje23-versoleirille! Viimeinen ilmoittautumispäivä T.U.U.M.A.-partioleirille on tiistaina 13.9.2022.

Ilmoittautumislomake menee jakoon kaikille lippukuntamme jäsenille, mutta muutkin voivat siis ilmoittautua mukaan tälle Sarka-Versojen juhlapartioleirille! Kysykää lisätietoja Ankkalinnan ”Ylikenraalimarsalkka” Terhi Jouppilalta: t.jouppila(at)gmail.com tai p.050-5433320.