Varainhankintaa Valkeassa 20.11.22

posted in: Ajankohtaista | 0

20.11.2022 Seinäjoen Vapaaseurakunnan sunnuntaijumalanpalveluksen yhteydessä toteutettiin jälleen Sarka-Versojen myyjäiset ja arpajaiset. Kokouksessa on oli puhumassa Timo Soini ja väkeä oli hyvin liikkeellä. Arpojen, käsitöiden ja leivonnaisten lisäksi myynnissä oli myös jätkänkynttilöitä sekä herkullista pehmistä, ja kauppa kävi mukavasti! Arvonnan aikana kävi iloinen kuhina pöydän ympärillä.

***

Lippukunnan varainhankinnalla on iso merkitys! Me Sarka-Versoissa haluamme tukea partiolaisia ja perheitä taloudellisesti siten, ettei kynnys osallistua partioleireille, tapahtumiin ja kursseille nouse turhan korkeaksi. Kiitos arvokkaasta lapsi- ja nuorisotyön tuesta kaikille leipojille ja käsitöiden tekijöille sekä myyjille ja ostosten tekijöille!