Tervetuloa puurojuhlaan 13.12.2022

posted in: Ajankohtaista | 0

Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo! 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Sarka-Versojen perheiden ja ystävien puurojuhlaa vietetään tiistaina 13.12. klo 18 alkaen Valkeassa. Tervetuloa mukaan runsain joukoin!

Illan ohjelmassa:

-jouluinen Talent-show ✨
-merkit ja palkinnot
-iltahartaus 🙏
-riisipuuroa ja manteliyllätykset
-pipareita

🌟 Keräämme esiintyjiä juhlaan ja toivomme mahdollisimman monen partiolaisen ja/tai perheenjäsenen ottavan tähän osaa! Rima ei ole korkealla, joten mukaan vaan laulamaan, soittamaan, tanssimaan tai esittämään mitä vaan teemaan sopivaa! Ilmoitelkaa allekirjoittaneelle mitä ohjelmanumeroita tähän voisi löytyä! Ja kiitos jokaiselle jo etukäteen!

🌟 Illan aikana pidetään myös partiokirppistä, joten jos nurkista löytyy pieneksi jääneitä partiovarusteita, lippukuntahuppareita tms, niin tuo omasi valmiiksi nimikoituna ja hinnoiteltuna mukaan puurojuhlaan! Samassa yhteydessä on sovitettavana partiopaitoja, joista teemme yhteistilauksen vielä ennen joulua!

Juhlatoimikunnan puolesta

Miira ja Terhi 🧑‍🎄🧑‍🎄

p. 050-5433320