Tervetuloa yöretkelle 2.-3.9.2023!

posted in: Ajankohtaista | 0

Sarka-Versojen perheiden yhteinen syyskauden avausretki järjestetään lauantaista sunnuntaihin 2.-.3.9.2023 Ruissaaressa. Mukaan kutsutaan myös lähiseudun muita Versopartiolaisia!

Tarkoituksena on, että kaikenikäiset partiolaiset ja myös perheenjäsenet ja ystävät voivat osallistua yöretkelle, jossa yövytään teltoissa. Ohjelmassa on telttakylän pystytyksen lisäksi ruuanlaittoa retkivälineillä ja mahdollisuus kanootilla melomiseen (säävaraus).

Yhteinen retki päättyy sunnuntaina 3.9. klo 10 alkaen ”suuriin pitoihin”, joihin viimeistään kokoonnumme isolla joukolla partiolaisten perheenjäsenten kanssa yhdessä! Kokkaillaan porukalla herkullinen lounas kaikille osallistujille!

Ilmoittautumiset omalle johtajalle 27.8. mennessä. Ilmoittakaa erikseen yöretkelle osallistujat sekä sunnuntain ”suuriin pitoihin” eli lounaalle osallistujat allergioineen. ⚜️

Yöretkelle ovat siis tervetulleita myös mahdolliset uudet partiolaiset perheineen! Kannattaa lähteä tutustumaan mukavaan joukkoomme retkeilyolosuhteissa ja samalla ilmoittautumaan mukaan partiotoimintaan! Partioon tutustujat voivat ilmoittautua Timolle p. 040-8680780.

Huom. Lainavarusteitakin (makuupusseja ja -alustoja) löytyy tarvittaessa jonkin verran, kun vaan tiedämme tarpeesta etukäteen!