Syksyisen yöretken tunnelmia

posted in: Ajankohtaista | 0

2.-3.9.2023 Sarka-Versojen syyskausi aloitettiin yöretkellä Ruissaaressa telttaillen, ja mukaan saatiin myös Kauhavan Erä-Versoja! ⚜️ Retki alkoi ja päättyi aurinkoisessa säässä, mutta välissä taivaalta tuli tuntitolkulla vettä kuin saavista kaatamalla. Hienosti selvittiin kaikessa säässä. Melontasuunnitelmista piti luopua, koska Seinäjoen vesi virtasi turhan vuolaasti. Syksyn pimenevässä illassa vietettiin leffailtaa pressun alla ulkoilmateatterissa, joten sekin elämys saatiin yhdessä kokea! 🤩 Sunnuntaina järjestettiin Vihje-leiriin tapaan ”Suuret pidot”, johon koko porukan voimin kokkailtiin pyttipannua, maissirenkaita, wingssejä, valkosipuliruisleipätikkuja ja salaattia. Jälkkäriksi saatiin vielä kauraomenapaistosta vaniljakastikkeen kera. Nam! 😋 Hyppää mukaan retken tunnelmiin kuvien myötä tästä.