Partioperhettä koolla puurojuhlassa

posted in: Ajankohtaista | 0

14.12.2023 oli jälleen Sarka-Versojen perinteisen puurojuhlan aika. Kokoonnuimme partiolaisten ja perheiden kanssa Valkean ruokasaliin viettämään yhteistä iltaa, jossa sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat antoivat partiolupauksensa. Lisäksi illan aikana palkittiin tehokkaita kalenterimyyjiä, hiljennyttiin iltahartauteen, koristeltiin pipareita, askarreltiin, pelailtiin, soviteltiin partioasuja ja syötiin kermaista joulupuuroa, josta aika moni taisi löytää mukavan manteliyllätyksen. Koemme, että nämä lippukunnan perheiden yhdessäolon hetket ovat todella tärkeitä!

Lämmin kiitos Sarka-Versojen johtajistolle tärkeästä panoksesta tämän upean harrastuksen parissa! Vapaaehtoistoiminta ottaa joskus paljon, mutta toivottavasti myös antaa meille jokaiselle erilaisissa pesteissä toimiville ihania elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia yhdessä lasten ja muiden johtajien kanssa.

Kiitos myös jokaiselle vanhemmalle ja muulle läheiselle, jotka ovat olleet tukemassa Sarka-Versojen toimintaa tarjoamalla auttavaa kättä, taloudellista tukea tai rukoilemalla partiotoiminnan puolesta. Taustayhteisöllemme Seinäjoen Vapaaseurakunnalle myös iso käsi toimivasta yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana!

Rauhallista joulua jokaiseen kotiin! ❤️

Puurojuhlasta ja muista kuluneen syksyn partiotapahtumista löydät kuvia klikkaamalla tästä.