Game on 12.-14.4.2024

posted in: Ajankohtaista | 0

Game on -hiljaiset päivät

Sarka-Versot osallistui upealla joukolla 12.-14.4. Versojen Hiljaisille päiville. Hiljaiset päivät järjestettiin Kiljavan leirikeskuksessa Märkiöjärven rannalla, noin 60 kilometrin päässä Helsingistä.

Saavuimme paikan päälle perjantai-iltana juuri iltaohjelman alkaessa. Hiljaisten päivien teema oli tänä vuonna Game on. Teema oli hauskalla tavalla mukana paitsi lauantain maastokisassa, myös iltaohjelmissa. Pääsimme pelaamaan mm hedelmäpeliä, joka pyöri ihmisakselin ympäri.

Lauantaina heti aamupalan jälkeen lähdimme maastokisaan. Sarka-Versoista Seikkailijat -sarjaan osallistui kaksi joukkuetta. Tarpojat -sarjaan osallistui yksi joukkue. Aloitusrastilla tehtävänä oli rakentaa mallin mukainen älypeli, ja rakentamisen jälkeen ratkaista se. Tehtävän suorittamiseen oli aikaa 45 minuuttia. Kaikki 3 Sarka-Versojen joukkuetta onnistuivat hienosti rakentamisessa, älypelin ratkaiseminen osoittautui kuitenkin haastavaksi. Rakenna-rastin jälkeen lähdimme maastoon, kukin joukkue hieman eri suuntaan. Rastijärjestys oli nimittäin jokaiselle joukkueelle omanlainen. Maastokisan aikana pääsimme mm. miinakentälle, solmurastille ja pommipallorastille. Puolessa välissä maastokisaa valmistimme trangialla karamellipossua, josta vietiin myös yksi annos tuomareille arvioitavaksi.

Maastokisan jälkeen saimme viettää leirikeskuksen upeissa maisemissa vapaa-aikaa pelaillen ja leikkien. Pääsimme myös uimaan ja saunaan. Lauantai-ilta huipentui iltanuotioon, jossa maastokisan tulokset julkaistiin!

Kisa oli sujunut Sarka-Versojen osalta upeasti! Seikkailijat-sarjassa toinen joukkueistamme ylsi toiselle, ja toinen neljännelle sijalle. Tarpojat-sarjassa veimme voiton! Olimme kaikki tyytyväisiä ja onnellisia hienosti sujuneesta kisasta.

Sunnuntaina osallistuimme partiokirkkoon ja maittavan lounaan jälkeen lähdimme kohti kotia. Kiitollinen mieli onnistuneesta viikonlopusta!

Isot kiitokset järjestäjille! 🔥

Huom. Upeita kuvia pääset katsomaan täältä!