Tarpojien majakka

posted in: Ajankohtaista | 0

Sopuli-vartion majakka Valkeassa 18.-19.5.2024

Tulimme kaikki tänne kuuden maissa, teimme kauppalistaa ja menimme kauppaan ostamaan tarvikkeet. Aloimme tekemään herkullista jauhelihakeittoa ja sitten söimme herkullisen keiton. Siivosimme ruoantekovälineet pois ja kaikki muutkin asiat siivosimme.

Aloimme valmistella makuupussi-olympialaisia ja sitten pidimme ne. Ensimmäisenä meillä oli hyppykisa, voittaja-Nella. Toisena lajina oli rata, missä piti lopussa heittää pallo koriin, voittaja-Nella. Kolmantena kisana oli kananmunan tasapainottelu lusikalla suussa, voittaja-Hanna. Viimeisenä lajina oli peili, voittaja-Jasmel.

Olympialaisten jälkeen pelasimme Cluedoa. Cluedon jälkeen aloimme valmistamaan lämpöisiä voileipiä, jotka olivat hiukan palaneita, mutta silti hyviä. Menimme katsomaan hyvän Barbie-elokuvan lämppäreidemme kanssa. Elokuvan jälkeen aloimme menemään unten maille.

Heräsimme 8-9 ja sitten aloimme valmistella aamupalaa. Aamupalalla oli hedelmäsalaattia, jossa oli vesimelonia, omenaa ja banaania. Hedelmäsalaatin lisäksi oli kaakaota ja puuroa. Ensimmäisen aamupalan jälkeen aloimme tekemään herkullisia lettuja. Lopuksi siivosimme paikat ja aloimme lähtemään kotiin.

 

Hanna, Jasmel ja Nella

sekä taustajoukoissa myös Roosa ❤️