Kevään partiokauden huipennus 30.5.2024

posted in: Ajankohtaista | 0

Sarka-Versojen partiokevät huipentui 30.5.2024 Isosaaren leirikeskuksen miljöössä! Mukana oli noin 110 henkilöä taaperosta isovanhempiin. Lisäksi vieraaksi saapui nälkäisiä hyttysiä arviolta muutaman miljuunan verran.

Illan virallisessa ohjelmassa oli kevään tulokkaiden partiolupaus sekä odotettu merkkien jako. Eräkettujen tarpojajoukkue palkittiin Hiljaisten päivien kisamenestyksestä ja lippukunnan toiminnan mahdollistavaa johtajistoa muistettiin ensimmäistä kertaa Sarka-Versojen minivillasukalla.

Ohjelmaan oli suunniteltu monenlaista pientä partiomaista puuhaa, mutta voiton vei selvästi uimaranta ja vesitouhulan aktiviteetit. Ihmekös tuo, kun aurinkoinen hellejakso on jatkunut jo pitkään vesiä lämmittäen, ja tämänkin illan sää oli kesäisen lämmin.

Kokkikolmonen eli lippukunnanjohtajamme Tuomo apureineen taikoi iltapalaksi tarjolle maittavat pöperöt: pyttipannua runsaine lisukkeineen sekä köyhät (vai rikkaat?) ritarit hillon ja kermavaahdon kera. Ai että, kaikki oli muuten huippumaukasta ja evästä riitti!

Perinteinen arvonta suosi tällä kertaa Siljaa (avaimenperä), Minnaa (muovikuksa), Peppiä (juomapullo) ja Jounia (retkimuki ja -lautanen). Onnittelut voittajille!

Kiitos menneestä partiokaudesta jokaiselle partiolaiselle, vanhemmalle ja johtajalle. Tosi upeita kohtaamisia ja elämyksiä olemme saaneet taas kokea yhdessä oman ryhmän ja koko lippukunnan väen kanssa! Seinäjoen nuorisotoimelle kiitos Isosaaren lainasta. Siellä oli kivat puitteet juhlia yhdessä!

Päätösretken kuvia (sekä muita kevään partiokuvia) pääset ihastelemaan täältä!