Hiljaiset Päivät

Aika: 17.00
Paikka: Sauvo

Versojen merkki

 

 

TURKU PALAA…! Verso-partiolaisten vuoden 2016 päätapahtuma, Hiljaiset Päivät, pidetään Sauvon Ahtelan leirikeskuksessa pe 18.3. – su 20.3.2016. Nimi juontuu siitä, että alkuaikoina päivät järjestettiin pääsiäisen aikaan ns. hiljaisella viikolla. Keskeisessä osassa ohjelmaa on maastokisa, joka kisataan kahdessa sarjassa: seikkailijat ja tarpojat. Samoajat ja sitä vanhemmat toimivat rastihenkilöinä. Maastokisan lisäksi tapahtumassa on muuta versopartiomaista ohjelmaa, kuten lipunnostot, raamattutuokiot ja iltanuotiot. Ikäraja tapahtumaan on 10 vuotta.

 

  • Tapahtuman hinta 40 euroa/hlö niiltä, joiden tiedot ovat 2.3.2016 mennessä versosihteerillä (eli 1.3. mennessä lippukunnan yhteyshenkilöllä). Mukaan pääsee myöhemminkin, mutta hinta nousee ensin 50 euroon (11.3. asti) ja myöhemmin vielä enemmän.
  • Sarka-Versot kannustavat kaikkia yli 10-vuotiaita partiolaisia osallistumaan Hiljaisille Päiville! Lippukunta avustaa jäseniä maksamalla matkakulut.
  • Lähdemme matkaan yhteiskyydillä, joten matka sujuu helposti ja joutuisasti! Lähtö Seinäjoen Vapaakirkolta perjantaina 18.3. klo 17.00. Paluu samaan paikkaan sunnuntaina 20.3. noin klo 19.
  • Partiojäsenmaksu oltava maksettuna, että vakuutus on voimassa.
  • Lippukunnan yhteyshenkilö Terhi Jouppila. Yhteydenotot lippukunnan sähköpostiosoitteeseen partio@sarkaversot.fi.
  • Ilmoittautuneille on lähetetty maaliskuun alussa kirje, jossa on varusteluettelo ja vihjeitä tapahtumaan valmistautumiseksi. Sama kirje on luettavissa www.versot.fi-sivuilta 4.3.2016 alkaen.