Kipinän Hetki -sudenpentukilpailut

Aika: klo 10-15, ilmoittautuminen alkaa klo 9
Paikka: Kisakeskus Tanelinrannan Tansku, Lampitie 1

Kipinän hetki_logo

Seinäjoen sudenpentujen lippukuntakilpailu
Santtu Sudari ja Maino Matkaaja ovat partiolaisia. Heidän mielestään retkeily on parasta partiossa. Ensi kesänä on Suomessa suuri partioleiri, jonka nimi on Roihu. Santtu ja Mainio ovat vielä sudenpentuja, joten he eivät pääse isolle Roihu-leirille. Roihu-leiristä he saavat idean ja aikovat toteuttaa oman leirin. He lähtevät lähimetsään päiväksi leireilemään. Koska heidän leirinsä on lyhyt ja pieni, he antavat leirinsä nimeksi Kipinä. Leiripäivän aikana sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Lähde Mainion ja Santun mukaan Kipinän hetkeen ja vietä mainio päivä metsässä!
Joukkueet: Kilpailupentueen koko on 4 – 8 sudenpentua iältään 7 – 10 vuotta. Iät
lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2016 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.
Saattaja: Pentueella on oltava mukana vähintään 18-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.
Osallistumismaksu: 30 euroa/joukkue. Maksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä.
Ilmoittautuminen: Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 13.4.2016 sähköisesti kisojen järjestelysihteeri Terhi Jouppilalle osoitteeseen partio@sarkaversot.fi. Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erityisruokavaliot sekä lauman johtajan nimi mahdollisesti jo tiedossa oleva saattajan nimi, sekä heidän yhteystietonsa: osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erityisruokavaliot.
Ennakko-ohje: Ennakko-ohje toimitetaan ilmoittautuneille joukkueille sähköpostiin viimeistään 17.4.2016.
Tehtäväluettelo:
  • Rakenna Roihu
  • Fiksu kipinä
  • Kipinä veden vartijana
  •  Kipinä suunnistaa
  •  Kätevä kipinä
  •  Syty ja sammu ABC
  •  Kuuma kipinä
  •  Kipinä auttaa
  •  Syttyykö kipinä?
  •  Sammuuko kipinä?
Lisätietoja:
Sarka-Versot, Terhi Jouppila, partio(at)sarkaversot.fi
Lakeuden Eräpartio, Susanna Haapasalmi
Tasangon Talvikit, Henna-Riikka Tala
Kilpailun johtaja
Ulla Sippola, ulla.sippola(at)gmail.com
Tervetuloa!