Roihu 2016 -Finnjamboree

Aika: avoin
Paikka: Hämeenlinna

Roihun logo 2

ROIHU2016 -Finnjamboree VII on Suomen partiolaisten yhteinen elämys, joka huipentuu kesällä 2016 yhteiseen suurleiriin. Roihu-leiri seikkaillaan Hämeenlinnassa, Evon metsissä 20.-28.7.2016. Leirille voivat osallistua partiotermein kaikki tarpojat ja sitä vanhemmat, eli kaikki jotka ovat syntyneet vuonna 2004 tai aiemmin. Leirille on ilmoittautunut jo reilusti yli 16000 leiriläistä, joista noin 2800 kansainvälistä partiolaista. Aika huikea joukko tulee olemaan koolla! Wow!

Ilmoittautumisaika perushinnalla on päättynyt 24.1.2016 ja siihen mennessä ilmoittautuneiden leirihinta on 225 euroa. Mukaan kuitenkin ehtii vielä, sillä ilmoittautumisia vastaanotetaan edelleen 30 euron lisähintaan tai 35 euron päivähinnalla 24.4.2016 saakka, tai kunnes 17000 osallistujaa on täynnä! Leirimaksua ei kannata säikähtää, koska pyrimme myös lippukunnan voimin keräämään varoja leirille lähtijöille. Kokemus tulee varmasti olemaan ainutlaatuinen, joten mukaan kannattaa lähteä! Sarka-Versot majailevat leirillä samassa leirilippukunnassa Helsingin Versoveikkojen ja -siskojen, Hämeen Haka-Versojen, Jyväskylän Versojen, Oulun Pihka-Versojen, Tampereen Versojen sekä Vesangan Mesikämmenten kanssa, joten seura on hyvää, ellei jopa loistavaa! Leirilippukuntamme johtajina toimivat versosihteeri Ari Kastepohja sekä omasta lippukunnastamme Terhi Jouppila. Tarpojaluotsina toimii Kukka Salmiovirta, samoajaluotsina Anne-Maija Malmisalo-Lensu ja vaeltajaluotsina Anssi Lensu.

Sarka-Versojen Roihu2016-leirikirje on lähetetty koko lippukunnan väelle. Erityisesti tarpojien kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen, koska heillä on ainut mahdollisuus osallistua vastaavalle suurleirille leiriläisenä eikä vastuutehtävissä! Myös ei-vielä-partiolaiset kaverit ja perheet voivat osallistua Roihulle. Rohkeasti mukaan roihuamaan! Roihun nettisivut löytyvät osoitteesta roihu2016.fi. Kannattaa tutustua! Ilmoittautumislinkki osoitteessa roihu2016.fi/ilmoittaudu.