ROK 1 -kurssi

Alkaa: pe 26.8. klo 19
Päättyy: su 28.8. klo 14

Paikka: Kiponniemen toimintakeskus, Jyväskylä

 

Versojen koulutusministeriö järjestää seuraavat koulutuskokonaisuudet:

VersoROK1 eli vähintään 14v samoajien ryhmänohjaajan ykköskurssi on käytäntöpainotteinen osa SP:n ryhmänohjaajakoulutusta. (Kakkososa järjestetään vuonna 2017.)

Kurssi on ns. metsäkurssi eli koko ajan ollaan ulkona ja kurssilaiset tekevät ruoat itselleen ja kouluttajille retkikeittimillä. Kurssilla majoitutaan puolijoukkuetelttoihin.

 

VersoROK 0 on ryhmänohjaajan apulaisen kurssi, joka on räätälöity niitä innokkaita vähintään 13v partiolaisia varten, jotka eivät ole vielä tarpeeksi vanhoja viralliseen ryhmänohjaajakoulutukseen. Viikonloppu antaa hyvän läpileikkauksen siitä, mitä ryhmänjohtaminen partiossa on kokeneemman partiojohtajan apuna.

Kurssi on ns. metsäkurssi eli koulutuksen ajan ollaan ulkona ja kurssilaiset tekevät ruoat itselleen ja kouluttajille retkikeittimillä kouluttajien avustamana. Kurssilaiset majoittuvat sisätiloissa.

 

Molempien kurssien osallistumismaksu on 40 euroa ja se laskutetaan etukäteen. Mahdollisen poisjäännin takia maksunpalautusta haetaan partiovakuutuksen kautta. Kurssimaksuun on mahdollisuus hakea stipendiä, jos maksu on muodostumassa esteeksi kurssille osallistumiselle. Ohjeita vapaamuotoisen hakemuksen tekemiseen voi kysyä suoraan versosihteeriltä ari.kastepohja(at)svk.fi.

Ilmoittautumiset molemmille kursseille pyydetään ke 10.8. mennessä osoitteeseen partio(at)sarkaversot.fi. Lisätietoja voi kysyä samasta osoitteesta tai puhelimitse Terhiltä!

–> ROK1-kurssille on ilmoitettu Sarka-Versoista 5 henkilöä!