11.6.2022 Blockfestin jälkeen vietettiin vielä lippukunnan kevätkauden päätöstä Valkean pihamaalla herkkutarjoilujen kera! Lippukunnanjohtajalle myönnettiin yllätyksenä Versojen pronssinen ansiomerkki! Onnittelut Tuomolle!

        

 

11.6.2022 Valkea Blockfest, koko perheen korttelijuhla. Sarka-Versoista osallistui joukkue säbäturnaukseen ja pronssia tuli. Lippukuntamme tehtävänä oli myös järjestää paikan päälle grilli- ja herkkumyyntikoju, jossa riittikin mukavasti kävijöitä! Juhlassa oli mukava tunnelma!

24.4.2022 Otoksia partioviikon perhekirkosta, jossa olimme mukana palvelemassa kahvituksessa, puuhapisteillä ja arpajais/myyjäispöydän ääressä! Lue lisää tästä.

 

22.4.2022 Samoajilla oli aiheena ”Kestävää elämää”, ja ohjelmassa oli tutustumiskäynti Koskenojan maitotilalla, Jalasjärvellä. Oli niin mukava reissu tytöillä, että jäi illan ”päähenkilöt” eli lehmätkin kokonaan ikuistamatta! Lopuksi maistui vielä aurinkoiset kesäpehmikset! Hymy huulilla on kiva partioida yhdessä!

8.-10.4.2022 Versopartiolaisten perinteiset Hiljaiset päivät teemalla Bon Voyage. Tapahtuma on tarkoitettu yli 10-vuotiaille partiolaisille, mutta meiltä pääsi omien vanhempien siivellä mukaan myös muutamia reippaita sudenpentuja, jotka selvästi nauttivat tästä partiokokemuksesta vähintäänkin yhtä paljon kuin isommat (ellei enemmänkin). Sarka-Versojen joukkueet sijoittuivat Jyväskylän kaupunkiympäristöön sijoittuvassa maastokisassa kolmansiksi sekä seikkailijoiden että tarpojien sarjassa. Hyvä-Kiva-Bra Kotkat ja Ilvekset! Lauantain iltaohjelman suunnittelu ja toteutus oli meidän Sarka-Versojen vastuulla, ja kyllä siitä tulikin upea kokonaisuus! Mukana ohjelmassa pyöri mm. professori Karvavarvas ja kolme partiolaista, huikeat miesvoimistelijat, Tuhkimo, prinssi, ilkeät sisarupuolet ja hyvä haltija, pingviini ja suloiset omituiset otukset. Iltaohjelmaa varten Markon tekemää aikakone Berttaa tullaan näkemään jatkokäytössä syksyllä 2022 lippukunnan 30v juhlallisuuksissa! Lue lisää tästä: Partioriemua Jyväskylässä! 

                                 

23.3.2022 Samoaja-Lumikot luotseineen tyytyväisinä, kun Hiljaisten Päivien iltanuotio-ohjelman suunnitelmat alkavat olla paketissa.. Ja siitä tulee kuulemma kaikkien aikojen iltanuotio! : )

21.3.2022 Orava-lauma kololla suunnistusteeman äärellä. Keväämmällä lähdetään sitten yhdessä iltarasteille tai suunnistuskouluun!

 

21.3.2022 Tarpoja-Ilvekset harjoittelemassa hätäensiapuhommia. Jatkossa pojat osaavat siirtää loukkaantuneen tai muutoin apua tarvitsevan henkilön tilapäisvälineiden avulla pois vaikkapa retkipaikalta!

15.3.2022 Seikkailija-Ilvekset (lisävahvistuksien kera) kirkolla, ohjelmassa pelailua ja smoothie-baari. Mukava porukka oli koolla ja hauskaa tuntui olevan!

 

13.3.2022 Lippukunnan kaikkien ikäryhmien ja perheiden yhteinen talviretkipäivä Lapualla! Monenmoista ehdittiin puuhata aurinkoisen päivän aikana. Lue lisää: Lippukunnan talviretki 13.3.2022

                           

7.3.2022 Orava-lauma Joupiskan esteettömällä reitillä partio- ja jumpparasteilla sekä suunnistusbingon äärellä. Retkellä syntyi Oraville yksi huuto: ”Ketterät Oravat, täällä taas joraavat!” 🙂
 
28.2.2022 Sarka-Versojen avoin toimintailta perheille Valkeassa: Täällä syntyi herkullisia lämpöleipiä, lempparismoothieita ja kangaskasseja vaikkapa retkille ruokailuvälinepusseiksi! Lisäksi ohjelmassa oli minigolfia, estehyppelyä, monenlaisia lautapelejä, logiikkapelejä ja piirtelyä. Olipas mukavaa yhdessäoloa ja tekemisen meininkiä! Lue lisää: Perhepartiointia Valkeassa

 

21.2.2022 Orava-lauman laavuretki Tohninpolun laavulle: Retkellä etsittiin Halti-koiran hukkaamia jäärubiineja ja poljettiin lumihankeen yhteistä polkua eli kokeiltiin, muodotuuko jalanjäljistä kunnon polku. Huomattiin, että yhdessä on paljon mukavampi tarpoa kuin yksinään. Lopuksi evästeltiin nuotiolla ja leikittiin lämmittelyksi Laurentsiaa. Retken vahvuus 10+3.

20.2.2022 Sarka-Versojen vuoden 2021 johtajaneuvosto kokonaisuudessaan viimeistä kertaa koolla ennen vuoden 2022 vuosikokousta, jossa tehdään uudet valinnat. Aika hauskaa meillä näyttää olevan!

7.2.2022 Orava-lauma liikunta-aiheisen jälkimerkin suorituksen parissa luistelemassa. Kylläpä meillä oli reipasta ja iloista porukkaa jäällä mukana!