• Ilvekset on 10-12-vuotiaiden poikien seikkailijajoukkue. Sudenpentulauma Tulikärpäset siirtyvät Ilveksiin syksyllä 2018. Mukaan mahtuu myös uusia seikkailijoita!
  • Ilvesten kokoontumisaika on parittomien viikkojen maanantaisin klo 17.30-19 (10.9. alkaen). Ryhmän tiedotus tapahtuu pääasiassa vanhempien whatsapp-ryhmän kautta.
  • Ilvesten johtajina syksystä 2018 alkaen toimivat partiolaisten ryhmänohjaajakurssin suorittanut vaeltaja Lassi Nieminen, ROK-kurssin käynyt samoaja Aapo Viljanmaa sekä partiojohtajakurssin käynyt vaeltaja Sami Turpeinen.
  • Ilvesten historiikki: Sarka-Versojen Tulikärpäset-sekalauma aloitti toimintansa syksyllä 2015, ja jakaantui syksyllä 2016 kolmeen osaan: Poikien ja tyttöjen omiin sudenpentulaumoihin sekä 10-12-vuotiaiden poikien seikkailijajoukkueeseen. Seikkailijapojat päättivät ottaa nimekseen Ilvekset ja seikkailijalupaus annettiin partiokirkossa 22.1.2017. Ryhmän sampoiksi kouluttautuivat syksyllä 2016 Sanna Karlsson ja Antti Holappa. Vetovastuussa olivat myös Marko Viljanmaa ja Heikki Palojärvi.

”Hyvää täs vaan yritetään – priimaa tuppaa tulemaan. Me ollaan: SAR-KA-VER-SOT!”