Sarka-Versoissa arvostetaan koko perheen mukana oloa partiotoiminnassa ja halutaan tarjota siihen mahdollisuus. Partiolaisten perheitä ja muita partiosta kiinnostuneita kutsutaan säännöllisesti mukaan vähintään neljään lippukunnan perinteiseen tapahtumaan: partiokirkkoon (jossa lupauksenanto), kevätkauden päätökseen, syyskauden avajaisiin sekä puurojuhlaan joulukuussa. Tänä vuonna 2020 kokeilemme yhdistää partiokirkon ja puurojuhlan, että syksyn uudet partiolaiset saavat partiohuivinsa aikaisempaa nopeammin. Näiden perinteisten tapahtumien lisäksi myös muulloin pyritään mahdollistamaan perheiden osallistuminen erilaisiin partiotapahtumiin ja retkille.

Vanhemmat ovat muutoinkin tervetulleita mukaan lasten harrastukseen! Retkille voi tulla auttamaan tai koloiltoihin voi tarjoutua opastamaan jotain itselle vahvoja taitoja. Myös ryhmänjohtajan tehtäviin pääsee helposti mukaan vaikkapa apuohjaajana. Partio on siitä mahtava harrastus myös aikuisena mukaan tulevalle, että monenlaisia mielenkiintoisia koulutuksia on hyvin tarjolla!

Tavoitteenamme on, että kerran kuukaudessa löytyisi mahdollisuus harrastaa perhepartiota, mutta ihan vielä se ei ole toteutunut! Etsimme siis innokasta aikuista kehittämään lippukunnan perhepartiotoimintaa! Kannattaa pikimmiten ottaa yhteyttä lippukuntaan (partio(at)sarkaversot.fi), jos perhepartioajatus sai sinut ideat lentoon!

Olette lämpimästi tervetulleita joukkoomme koko perhekunnan kera!