Sarka-Versoissa arvostetaan koko perheen mukanaoloa partiotoiminnassa ja halutaan tarjota siihen mahdollisuus. Partiolaisten perheitä ja muita partiosta kiinnostuneita kutsutaan säännöllisesti mukaan vähintään neljään lippukunnan perinteiseen tapahtumaan: partiokirkkoon tammi-helmikuussa, kevätkauden päätökseen toukokuussa, syyskauden avajaisiin elo/syyskuussa sekä puurojuhlaan joulukuussa.

Vanhemmat ovat muutoinkin tervetulleita mukaan lasten harrastukseen! Retkille voi tulla auttamaan tai koloiltoihin voi tarjoutua opettamaan jotain itselle vahvoja taitoja.

Sarka-Versoissa on tavoitteena myös säännöllisen perhepartiotoiminnan lisääminen ja sen myötä yhteiset retket ja muut partiokokemukset kaiken ikäisille! Pari innokasta vanhempaa on osoittanut kiinnostuksensa perhepartiotoiminnan kehittämiseen, joten mielenkiinnolla odotamme millaisia retkiä saamme yhdessä tuumin tehdä ja toteuttaa. Lisää tekijöitä mahtuu joukkoon, jos ideoita löytyy! Kannattaa siis pikimmiten ottaa yhteyttä lippukuntaan (sarkaversot(at)gmail.com), jos perhepartioajatus sai sinut innostumaan. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!