Sarka-Versoissa arvostetaan koko perheen mukana oloa partiotoiminnassa ja halutaan tarjota siihen mahdollisuus. Partiolaisten perheitä ja muita partiosta kiinnostuneita kutsutaan säännöllisesti mukaan vähintään neljään lippukunnan perinteiseen tapahtumaan: partiokirkkoon tammi-helmikuussa, kevätkauden päätökseen toukokuussa, syyskauden avajaisiin elo/syyskuussa sekä puurojuhlaan joulukuussa. Näiden lisäksi myös muina kuukausina kesäkuukausia lukuunottamatta pyritään mahdollistamaan perheille osallistuminen erilaisiin partiotapahtumiin ja retkille. Tavoitteenamme on, että kerran kuukaudessa löytyisi mahdollisuus harrastaa perhepartiota, mutta ihan vielä se ei ole toteutunut!

Vanhemmat ovat muutoinkin tervetulleita mukaan lasten harrastukseen! Retkille voi tulla auttamaan tai koloiltoihin voi tarjoutua opastamaan jotain itselle vahvoja taitoja. Myös ryhmänjohtajan tehtäviin pääsee helposti mukaan vaikkapa apuohjaajana. Partio on siitä mahtava harrastus myös aikuisena mukaan tulevalle, että monenlaisia mielenkiintoisia koulutuksia on hyvin tarjolla!

Kannattaa siis pikimmiten ottaa yhteyttä lippukuntaan (partio(at)sarkaversot.fi), jos perhepartioajatus sai sinut innostumaan. Olette lämpimästi tervetulleita joukkoomme koko perhekunnan kera!