• 10-12-vuotiaiden tyttöjen seikkailijajoukkue on nimeltään Jänikset.
  • Jänikset kokoontuvat parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 17.30-19. Kokoontumispaikka on Sarka-Versojen partiokololla ellei muuta ilmoiteta. Ryhmän viestintä toimii pääasiassa vanhempien whatsapp-ryhmän kautta.
  • Seikkailija-joukkueen johtajina toimivat partiolaisten ryhmänohjaajakurssin suorittanut samoaja Iina Viljanmaa sekä ROK-kurssin I-osan käynyt samoaja Joona Mustikkamaa. Yöretkillä on mukana myös aikuisia johtajia ja mukaan toivotetaan tervetulleiksi myös tyttöjen vanhempia!
  • Jänisten historiikki: Sarka-Versojen Tulikärpäset-lauma aloitti toimintansa syksyllä 2015, ja jakaantui syksyllä 2016 kolmeen osaan: Poikien ja tyttöjen omiin sudenpentulaumoihin sekä 10-12-vuotiaiden poikien seikkailijajoukkueeseen. Sudenpentutytöt päättivät ottaa nimekseen Jänikset, mikä on perinteinen ryhmän nimi Sarka-Versoissa jo vuosien takaa. Jänisten johtajana aloitti samoaja Iina Viljanmaa, ja apuvetäjänä on toiminut mm. samoaja Lassi Niemisen. Jänikset siirtyivät sudenpennuista seikkailijoihin tammikuussa 2017 ja seikkailijalupaus annettiin partiokirkossa 22.1.2017.

”Hyvää täs vaan yritetään – priimaa tuppaa tulemaan. Me ollaan: SAR-KA-VER-SOT!”